Autoscraper mestrobot

Autoscraper mestrobot

Bij velen bekend onder de naam SRone, SRone+ of SRone+ spray.
Dezelfde betrouwbare kwaliteit, maar dan in een nieuw jasje met een nieuwe naam!

Al meer dan 10 jaar op de markt met eenvoudige, baanbrekende technologie dat uw vee gegarandeerd veilig houdt. De behendige Auto-scraper mestrobot beweegt geruisloos door de stal, zonder uw vee te storen of onrust te creeeren.
Dankzij de platte en compacte vorm beweegt de mestrobot soepel onder hekken door. In het geval van obstakels manoevreert de mestrobot vanzelf, zonder enig gevaar voor uw vee. Door de aanwezige beugel lopen uw koeien nooit gevaar!

De werkbreedte van de Auto-Scraper mestrobot varieert van 120 tot 170 cm, met een snelheid tot 8 meter per minuut. Hierdoor is hij geschikt voor mestverwerking in zowel kleine als grote stallen. Optioneel kan de Auto-Scraper mestrobot worden voorzien van een sproeisysteem en een datalogger (voor MDV-goedkeuring).

Uniek aan de mestrobot van Royal de Boer is de besturing! Normaliter volgt deze mestrobot de zijkant van de mestgang, maar hij kan ook vrij van de wand rijden. Op kruisingen in de stal geven geplaatste sensoren de mestrobot opdracht geven voor een manoevre naar een nog schoon te maken gedeelte.

Is de Auto-Scraper mestrobot toch een keer van de route geraakt? Geen probleem, hij komt vrijwel altijd weer terug op het laadstation. Zodra hij weer contact maakt met een van de routesensoren zal de robot direct weer de juiste richting op worden gestuurd. 

Betrouwbare mestscheiders met bewezen hoge slijtvastheid

Betrouwbare mestscheiders met bewezen hoge slijtvastheid

De mestscheider van Bauer werkt met een schroefvijzelpers is de meest geschikte en meest gebruikte manier van mestscheiding. Het heeft zich veelvuldig bewezen als een zeer betrouwbare mestscheider. De Bauer mestscheider kenmerkt zich door zijn eenvoud en in de praktijk bewezen hoge slijtvastheid.

Vraag naar de mogelijkheden!