Vacature Technisch Magazijnbeheerder

Vacature Technisch Magazijnbeheerder

Voor ons landbouwmechanisatiebedrijf zijn wij per direct op zoek naar een:
𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐢𝐬𝐜𝐡 𝐌𝐚𝐠𝐚𝐳𝐢𝐣𝐧𝐛𝐞𝐡𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐚𝐟𝐝𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐋𝐚𝐧𝐝𝐛𝐨𝐮𝐰𝐦𝐞𝐜𝐡𝐚𝐧𝐢𝐬𝐚𝐭𝐢𝐞 (Fulltime).  


Binnen de landbouwmechanisatie hebben wij mooie merken in onze portefeuille, waaronder Fendt, Valtra, Merlo en Weidemann . Binnen de kwekerijtechniek zijn wij internationaal actief met de in eigen huis ontwikkelde Globus kwekerijmachines. Ben jij technisch en liggen je interesses in deze divisies? Lees dan verder!


In de functie magazijnbeheerder ben je verantwoordelijk voor alles wat reilt en zeilt binnen het magazijn. Je houdt het magazijn op orde, verzorgt de factuurcontrole, vraagt offertes aan en koopt onderdelen in. Vervolgens bewaak je de levertijden en neem je de onderdelen in ontvangst. Je helpt klanten aan de balie of stuurt onderdelen naar hen op. Jij zorgt er voor dat je collega’s in de montage de benodigde onderdelen voor handen hebben, en dat ze niet voor lege vakken komen te staan. Indien nodig verricht je lichte reparatie en onderhoudswerkzaamheden.  

Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding en woont binnen een straal van 20 km vanaf Borne. Je bent accuraat, commercieel en servicegericht. Inkoopervaring en ervaring in de landbouwmechanisatie zijn een pre. Je bent sociaal vaardig en staat klanten netjes en vakkundig te woord. Je bent in het bezit van een heftruck certificaat en VCA diploma, of bent bereid deze te behalen.  

Voor meer informatie over deze vacature/functie kan je contact opnemen met Ron Spekschate (ron@ezendamborne.nl / 0689991653 ). Ook je sollicitatie mag aan hem gericht worden.  

Vacature stagiair marketing, communicatie en webdesign

Vacature stagiair marketing, communicatie en webdesign

Stagevacature | Wil jij stagelopen bij een mooi familie bedrijf met afwisselende werkzaamheden, waar eigen inbreng gewaardeerd wordt en de lijntjes met collega's kort zijn? Kom dan bij ons stagelopen!

Wij zoeken een stagiair voor Marketing, communicatie en Webdesign!

Wat je zult gaan doen! 
Het up-to-date maken/houden van website en social media kanalen m.b.t. nieuws, content & campagnes;
Ondersteunen van de (online) marketing- en communicatie activiteiten; eigen inbreng / ideeën zijn hierbij altijd welkom!
Ondersteunen bij de organisatie van klant-evenementen (al dan niet op locatie);
Actief meewerken met marketing, communicatie & webdesign;
Ondersteuning bieden in lopende projecten, analyses en rapportages;
Diverse werkzaamheden voor onze merken en divisies.

Wie jij bent!
Op dit moment volg jij (of zit je in de afrondende fase van) een opleiding in de richting van marketing / communicatie. Jij bent visueel ingesteld en vindt het leuk om mee te denken over creatieve uitingen en deze samen met ons uit te werken. Je neemt graag het initiatief en kan goed zelfstandig werken. Ook beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Heb je affiniteit met de agrarische branche? Dan is dat een pré!

Waarom jij deze stage wilt!
Een informele werksfeer, korte lijntjes en een fijn team;
Mogelijkheden voor eigen inbreng en creativiteit;
Erg gezellige vrijdagmiddagborrels!

Zie jij bovenstaande wel zitten? Wij ontmoeten je graag! Stuur jouw motivatie en cv naar : casper@ezendamborne.nl

Vacature Monteur Landbouwmechanisatie

Vacature Monteur Landbouwmechanisatie

Voer jij graag onderhoud uit aan groot materieel en draai jij je hand niet om voor ingewikkelde reparaties aan hydraulische, mechanische en elektronische systemen?

Dan zoeken wij jou!

Ervaren monteur landbouwmechanisatie
Als monteur voer jij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan materieel van merken als Fendt, Valtra en Merlo. Je bent geinteresseerd in de technologische ontwikkelingen binnen de landbouw en mechanisatie en blijft hier graag van op de hoogte om dit vervolgens in je werk te kunnen inzetten.
We hebben een rijk uitgeruste werkplek voor je klaar, waarbij je veel contact hebt met klanten en collega's. Je komt in een enthousiast, jong en gezellig team die elkaar voort helpen waar dat kan. Want samen hebben we 1 doel: de klant zo goed mogelijk op weg helpen!  

Zie jij dit wel zitten? Stuur dan je sollicitatie naar info@ezendamborne.nl

Vacature Accountmanager Landbouwmechanisatie

Droom jij van een uitdagende baan in de agrarische sector?

Dan zoeken wij jou!

Accountmanager Landbouwmechanisatie
Als Accountmanager ben jij dé contactpersoon van bestaande en nieuwe relaties binnen ons werkgebied (Oost Nederland). Hierin heb je een adviserende en commerciële rol. Je blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de agrarische sector en bewaakt hierbij de goede relatie met onze toeleveranciers.

Make your dream come true! Stuur je sollicitatie naar info@ezendamborne.nl

Werken bij dé specialist in Veehouderijtechniek, Landbouwmechanisatie en Kwekerijtechniek?

Werken bij dé specialist in Veehouderijtechniek, Landbouwmechanisatie en Kwekerijtechniek?

Werken bij Gebr. Ezendam B.V. in Borne (Ov) betekent deel uitmaken van een jong, enthousiast en actief team van specialisten.