Slimme oplossingen en innovaties in kwekerijtechniek

Slimme oplossingen en innovaties in kwekerijtechniek

Sinds 1999 is Gebr. Ezendam BV gestart met de engineering/ontwikkeling en de productie van kwekerij machines. Sinds die tijd heeft Gebr. Ezendam BV met het eigen merk Globus internationale bekendheid verkregen.

Met het merk Globus is gestart met het fabriceren van machines voor het snoeien van voornamelijk buxus bollen. De vormsnoeimachines zijn verkrijgbaar in handmatige en volautomatische uitvoeringen voor op het land of stationaire opstellingen. Naast het fabriceren van bollenknippers worden alle denkbare machines voor op een kwekerij geproduceerd. Hierbij valt te denken aan portaaltractoren, plantgatenboormachines, kluitsteekmachines, oppottafels, spuitwagens, spuitkappen, reflex schoffels etc. Dit alles van het eigen merk Globus. Sinds een aantal jaren doet de GPS besturing ook zijn intrede in deze machines.

Maatwerk kenmerkt Gebr. Ezendam BV in Borne. Bent u op zoek naar een speciaal product? We gaan graag met u om de tafel om te kijken welke oplossingen wij kunnen bieden!

Het verhogen/verlengen van standaard tractoren is ook een activiteit dat regelmatig door Gebr. Ezendam BV wordt uitgevoerd. Door het verhogen van deze tractoren is het mogelijk om over planten heen te rijden zonder ze te beschadigen al dan niet met gewas beschermkappen om de wielen.

Maatwerk kenmerkt Ezendam

Maatwerk kenmerkt Ezendam

Standaardoplossingen bieden niet wat u wilt of u zoekt een antwoord op uw unieke vraag?

Wij gaan die uitdaging graag aan! 

Gebr. Ezendam BV is uw creatieve brainstormpartner! We denken mee in het optimaliseren van uw werkzaamheden waarna we een (speciaal)machine ontwikkelen en produceren dat volledig aan uw wensen voldoet!

Wereldwijd levert Gebr. Ezendam (speciaal)machines aan diverse bedrijven in onder andere de kwekerijsector. Het gebruik van de juiste materialen en technieken, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de uitstekende service maakt ons wereldwijd tot een aantrekkelijke partner.

Van ontwerp tot realisatie in eigen huis. Ook de engineering verzorgen wij zelf!

Van ontwerp tot realisatie in eigen huis. Ook de engineering verzorgen wij zelf!

Het efficiënt omgaan met materialen en mogelijkheden in combinatie met een maximale machinecapaciteit is hierbij de rode draad! Engineering is tegenwoordig méér dan een ruwe schets. Naast het programmeren van de software voor de machineaansturing en het maken van uitgebreide 3D tekeningen voeren wij ook met enige regelmaat stress analyses en dynamische simulaties uit. Door de uitgebreide en intensieve engineering komen we bij de montage niet voor onaangename verrassingen te staan. Als klant blijft u in het gehele proces nauw betrokken. Korte lijnen, daar houden we van!

Naast de projecten die volledig uit maatwerk bestaan passen wij ook standaardproducten naar wens aan. Denk hierbij aan het verhogen van standaard tractoren.

Wij kijken uit naar een brainstormsessie met u!