Routesales / namarkt voor alle producten in de veehouderijtechniek

Zeer ruim aanbod, eenvoudig bij U bezorgd!

Als u in het bezit bent van een melkinstallatie van Gebr. Ezendam BV zal eens in de 5 a 7 weken de Namarkt Specialist verschijnen.

Deze Namarkt Specialist levert alle benodigdheden voor uw melkinstallatie. Denk hierbij aan tepelvoeringen, reinigingsmiddelen, zuren enzovoort. Ook voorziet hij U graag van eventueel benodigde reserve onderdelen.

Om het pakket compleet te maken hebben wij een groot assortiment met veel bruikbare aanverwante artikelen. Voor een infuus, bolus, schep groot of klein moet u dus ook bij de Namarkt Specialist zijn!

Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten! Gezien de grote omvang van het assortiment heeft onze Namarkt Specialist niet alle producten op voorraad. Maar uiteraard kunt u alle producten uit de catalogus bestellen. De bestellingen kunnen worden gemaild naar namarkt@ezendamborne.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met U op.

Wist U dat de Namarkt Specialist ook regelmatig aantrekkelijke (win)acties heeft? Houdt hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten!

Komt de Namarkt Specialist nog niet bij U langs, maar bent U hierin wel geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!